Filter op categorie
Filter op prijs
Alle kazen
Onze kazen komen voor het overgrote deel van Europese ambachtelijk werkende kaasboeren. Het affineren (veredelen, rijpen en verder naar een hoogtepunt brengen van kaas) gebeurt in ons eigen Kaasfort Amsterdam. Het resultaat: kazen met een frisse en elegante stijl, de stijl waar Bourgondisch Lifestyle bekend om staat en die de basis is van alle in Kaasfort Amsterdam gerijpte kazen.
Zo stel je een ultiem kaasplateau samen: Opbouw kaasplateau
Resultaat 1–80 van de 208 resultaten wordt getoond
-
Formaggio Don Carlo
€ 9,27 Per 250 gram -
Burrata di Bufala
€ 6,73 per stuk (250gr) -
Fransje
€ 13,80 Per stuk á 220 gram -
Brabantse Schone
€ 9,92 Per 250 gram -
Benedictus
€ 12,28 Per 250 gram -
Friese Schapenkaas
€ 12,28 Per 250 gram -
Fontina d’Aosta
€ 10,90 Per 250 gram -
Paglierina
€ 13,13 Per stuk á 250 gram -
Saint Nectaire de Vulcan
€ 11,68 per 250gr -
Machecoulais
€ 7,72 Per stuk á 150 gram -
Delizia della Nonna
€ 26,28 per stuk (500 gram) -
Blu del Garda
€ 17,99 per stuk (250gr) -
Ricotta di Bufala
€ 4,28 per stuk (250gr) -
Robiola di Langa
€ 12,97 Per stuk á 300 gram -
Comté Festive
€ 14,98 per 250gr -
Scamorze Affumicate
€ 12,24 Per stuk á 500 gram -
Briquette Domino
€ 7,74 Per stuk á 200 gram -
Boeren Goudse van Elly
€ 6,10 per 250gr -
Il miori di fossa
€ 8,41 per 250gr -
Galet d’Albâtre
€ 8,69 Per stuk á 220 gram -
Rouelle Blanche
€ 11,52 Per 200 gram -
Tomme Chevre Gris au Bleu
€ 14,29 per 250gr -
Blu di Alpeggio
€ 7,44 per 250gr -
Erborinato Sancarlone allo zafferano
€ 13,05 per 250gr -
Vreugdevol
€ 13,11 per 250gr -
Barisien
€ 23,17 per stuk (400-500 gram) -
Sangles Sparrenschors
€ 6,86 per 250gr -
Roquefort Carles
€ 14,45 per stuk (250gr) -
Mècorino
€ 12,69 per stuk -
Goudse Grijze Geit
€ 15,21 per 250gr -
Gelderse Geit
€ 7,31 per 250gr -
Boeren Leidse Sleutelkaas
€ 8,70 per 250gr -
Vuurzee kaas
€ 13,95 Per stuk 300gr -
De Goede & De Stoute
€ 13,95 Per stuk(350gr) -
Cais Na Tire
€ 14,50 per 250gr -
Dzorette
€ 17,15 per 250gr -
Torta del Cazar Pequino
€ 22,46 Per stuk á 350 gram -
Regalis, bleu de brebis
€ 11,05 per 250gr -
Olde Remeker
€ 12,50 per 250gr -
Blu Noce d’ Asti
€ 11,50 per 250gr -
Perail des Cabasses
€ 9,10 per stuk -
Remeker Rijp
€ 10,79 per 250gr -
Saanen Blauw
€ 17,10 per 250gr -
Torta di Peghera
€ 9,95 per 250gr -
Skeapsrond
€ 22,00 per stuk (400-500 gram) -
Monte Enebro de Tietar
€ 11,85 per 250gr -
Epoisses fermier Ras el Hanout
€ 20,92 per stuk -
Skeapsbloem
€ 23,00 per stuk (400-500 gram) -
Nababbo
€ 11,35 per 250gr -
Pecorino Riserva del Fondatore
€ 20,45 per 250gr -
Alisia Victoria
€ 12,15 per 250gr -
Friesche Nagelkaas oud
€ 6,60 per 250gr -
Cacow Fermier
€ 7,10 Per stuk (150gr) -
Roncari Blue
€ 11,40 per 250gr -
Falaën
€ 10,71 per stuk (250gr) -
Chevre d’Ardenne cendré
€ 20,30 per stuk -
Pave Creme
€ 16,95 per stuk -
Remeker Pril
€ 8,25 per 250gr -
Formaggio Rosa
€ 12,00 per 250gr -
La Filetta
€ 20,25 Per stuk(350gr) -
Twentse Buchette met as
€ 12,85 per stuk -
Cironé
€ 13,10 per 250gr -
Cooleeney Raw Mature
€ 8,55 per stuk -
Rocher Nantais
€ 10,82 Per stuk 300gr -
Brun de noix
€ 15,95 Per stuk 300gr -
Tomme de Savoie AOC fermier
€ 8,70 per 250gr -
Coeur Neufchatel fermier AOP
€ 7,60 per stuk -
Bleu d’Auvergne
€ 7,07 per 250gr -
Le Bruzy
€ 9,45 per 250gr -
Basajo
€ 19,75 per 250gr -
Brique Ribiere fermier
€ 8,45 per stuk -
Ecume de Wimereux
€ 9,50 per stuk -
Creme Fraiche
€ 2,70 per 250gr -
Creme Crue
€ 3,90 per 250gr -
L’ Encalat brebis
€ 12,10 per stuk -
Carre de l’ Est au lait cru
€ 10,90 per stuk -
Blue Vecchio al Passito
€ 17,45 per 250gr -
Maroilles au Sake
€ 9,05 Per 200 gram -
Lady’s Blue
€ 12,60 per 250gr -
Beurre Demi-Sel Croquant (knapperig half gezouten)
€ 3,98 per stuk
