• Voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €75,-
  • Mail ons op info@bourgondischlifestyle.nl

Kaas- en wijnabonnement

Ontdek maandelijks nieuwe kazen en wijnen

Vanaf € 52,50

Wil je graag (nieuwe) kazen en wijnen ontdekken? Voor de gastronomische liefhebber bieden we een abonnement aan waarmee je elke maand een pakket met kaas en wijn kan afhalen bij onze winkels of kan laten bezorgen.

Iedere maand gaan onze specialisten op zoek naar de mooiste kazen die op dat moment in het seizoen zijn en bijpassende wijnen met een bijzonder verhaal. Het verhaal van de kaas en de wijn krijg je bijgeleverd in je pakket. Zo kun je niet alleen lekker genieten, maar ook leren.

Afhalen of thuisbezorgd

Als abonnee kun je je pakket afhalen in een van onze winkels of (thuis)bezorgd krijgen. Voor bezorging hebben we de volgende mogelijkheden:   

  • In de regio IJmond wordt je pakket door één van onze chauffeurs afgeleverd. De regio omvat Beverwijk / Heemskerk / Velsen-Noord / Wijk aan Zee / Castricum / Uitgeest / IJmuiden / Santpoort / Driehuis / Haarlem en omstreken. 
  • In Amsterdam (binnen de Ring) werken wij samen met fietskoeriersdienst TringTring die je bestelling per gekoelde bakfiets bezorgt. 
  • Pakketten voor overige regio’s worden verstuurd via PostNL, verpakt in een gekoelde tempexbox. 

De verzendkosten zijn € 9,20 per keer/maand. Deze kosten zijn al meegenomen in het bestelproces.

Extra wijnvoordeel

Het pakket bestaat uit één kaas en één fles wijn. De abonnementen zijn verkrijgbaar voor een periode van drie, zes of twaalf maanden. Abonnees krijgen van ons nog een aantrekkelijk extra voordeel: extra flessen van de abonnementswijn (zoveel als je wilt) zijn een maand lang te koop voor een gereduceerde prijs. Mocht er een wijn in je pakket zitten die je voorhand niet bevalt, dan kun je deze omruilen voor een andere wijn met dezelfde abonnementsprijs. Al lekkere trek gekregen? Selecteer hieronder je keuze en dan gaan we direct voor je aan de slag! Hier de 3 opties voor een abonnement 

Het verhaal van de wijn

Benieuwd naar het verhaal van de wijn? Lees hier meer

Bestel hier jouw kaas- en wijnabonnement

Totaal