Filter op categorie
Filter op prijs
Alle kazen
Onze kazen komen voor het overgrote deel van Europese ambachtelijk werkende kaasboeren. Het affineren (veredelen, rijpen en verder naar een hoogtepunt brengen van kaas) gebeurt in ons eigen Kaasfort Amsterdam. Het resultaat: kazen met een frisse en elegante stijl, de stijl waar Bourgondisch Lifestyle bekend om staat en die de basis is van alle in Kaasfort Amsterdam gerijpte kazen. Zo stel je een ultiem kaasplateau samen: Opbouw kaasplateau
Resultaat 1–80 van de 225 resultaten wordt getoond
-
Jersey Blue
€ 20,02 per 250 gr -
Edammer
€ 38,17 per stuk (ca. 1,8 kg) -
Trou du Cru
€ 6,78 per stuk (60 gr) -
Fagnard
€ 13,49 per stuk -
Gramat
€ 14,08 per stuk -
Belperknolle
€ 16,87 per stuk (110 gr) -
Avondrood
€ 12,62 per 250 gr -
Cantal Entre-Deux-Mers
€ 10,83 per 250 gr -
Lochtenberger
€ 11,26 per 250 gr -
Tomme d’Hollande Bleu
€ 8,64 per 250 gr -
La Bouse
€ 12,45 per stuk (200 gr) -
Lacaune Schapenkaas
€ 11,76 per 250 gr -
Blauwe Juweel
€ 13,10 per 250 gr -
Chevre Buchette
€ 8,71 per stuk (120 gr) -
Elegante Koe
€ 9,96 per stuk (120 gr) -
Nonchalante Geit
€ 10,24 per stuk (100 gr) -
Saanen Geit Natuurkorst
€ 11,06 per 250 gr -
Halloumi
€ 11,46 per 250 gr -
Blaue Kornblume
€ 11,89 per 250 gr -
Formaggio Don Carlo
€ 9,26 per 250 gr -
Burrata di Andria
€ 6,73 per stuk (250 gr) -
Fransje
€ 13,80 per stuk (220 gr) -
Benedictus
€ 12,28 per 250 gr -
Friese Schapenkaas
€ 12,28 per 250 gr -
Fontina d’Aosta
€ 10,90 per 250 gr -
Paglierina
€ 13,13 per stuk (250 gr) -
Saint Nectaire de Vulcan
€ 11,68 per 250 gr -
Machecoulais
€ 7,72 per stuk (150 gr) -
Marouge
€ 14,00 per stuk (220 gr) -
Delizia della Nonna
€ 26,28 per stuk (500 gr) -
Blu del Garda
€ 17,98 per 250 gr -
Ricotta di Bufala
€ 4,28 per stuk (250 gr) -
Robiola di Langa
€ 10,68 per stuk (300 gr) -
Scamorza Affumicata
€ 7,63 per stuk (300 gr) -
Briquette Domino
€ 8,55 per stuk (200 gr) -
Boeren Goudse van Elly
€ 6,92 per 250 gr -
Il miori di fossa
€ 9,55 per 250 gr -
Galet d’Albâtre
€ 9,84 per stuk (220 gr) -
Rouelle Blanche
€ 11,98 per stuk (200 gr) -
Tomme Chevre Gris au Bleu
€ 14,86 per 250 gr -
Erborinato Sancarlone allo zafferano
€ 14,79 per 250 gr -
Dronken Köning
€ 17,49 per stuk (250 gr) -
Witte van Köning
€ 9,96 per stuk (250 gr) -
Barisien
€ 24,09 per stuk (400-500 gr) -
Sangles Sparrenschors
€ 8,03 per 250 gr -
Roquefort Vernières
€ 13,76 per stuk (250 gr) -
Wals
€ 11,21 per stuk (150 gr) -
Roquefort Carles
€ 14,45 per stuk (250 gr) -
Mècorino
€ 14,39 per stuk -
Goudse Grijze Geit
€ 15,82 per 250 gr -
Gelderse Geit
€ 7,61 per 250 gr -
Boeren Leidse Sleutelkaas
€ 8,30 per 250 gr -
Vuurzee camembert
€ 13,95 per stuk (300 gr) -
De Goede & De Stoute
€ 17,49 per stuk (350 gr) -
Cais Na Tire
€ 16,37 per 250 gr -
Torta del Casar Pequeno
€ 24,18 per stuk (350 gr) -
Regalis, bleu de brebis
€ 11,59 per 250 gr -
Olde Remeker
€ 16,94 per 250 gr -
Blu Noce d’ Asti
€ 11,53 per 250 gr -
Perail des Cabasses
€ 10,20 per stuk -
Remeker Rijp
€ 13,13 per 250 gr -
Saanen Blauw
€ 10,65 per 250 gr -
Torta di Peghera
€ 14,81 per 250 gr -
Skeapsrond
€ 27,11 per stuk (400-500 gr) -
Monte Enebro de Tietar
€ 19,40 per 250 gr -
Epoisses fermier Ras el Hanout
€ 20,92 per stuk -
Skeapsbloem
€ 27,66 per stuk (400-500 gr) -
Nababbo
€ 11,06 per 250 gr -
Pecorino Riserva del Fondatore
€ 23,11 per 250 gr -
Alisia Victoria
€ 12,80 per 250 gr -
Friesche Nagelkaas oud
€ 7,44 per 250 gr -
Cacow Fermier
€ 10,18 per stuk (150 gr) -
Roncari Blue
€ 10,76 per 250 gr -
Falaën
€ 17,84 per stuk (400 gr) -
Chevre d’Ardenne cendré
€ 17,68 per stuk -
Remeker Pril
€ 11,48 per 250 gr -
Formaggio Rosa
€ 15,62 per stuk (300 gr) -
La Filetta
€ 23,84 per stuk (350 gr) -
Twentse Buchette met as
€ 13,69 per stuk -
Cironé
€ 15,35 per 250 gr
