• Voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €75,-
  • Mail ons op info@bourgondischlifestyle.nl

Winkels

In onze winkels wordt het bourgondische leven gevierd

In onze winkels in Amsterdam en Beverwijk wordt het bourgondische leven gevierd. Je vindt er niet alleen de lekkerste kazen, maar ook charcuterie, vis in prachtige blikjes, olijven, huisgemaakte salades, ovenverse broden, crackers, confituren en wijnen. Net als onze kazen, zijn ook de delicatessen van topkwaliteit. Extra fijn: wij hebben alles in huis om zonder te koken thuis heerlijk culinair te genieten.

In elke winkel staan onze gastronomisch adviseurs klaar om je te adviseren. Geen tijd om naar de winkel te komen? Een groot deel van het assortiment is ook online te koop. 

WINKEL AMSTERDAM 

De Haarlemmerstraat in het centrum van Amsterdam is een van de leukste winkelstraten. Kledingzaken, schoenwinkels, vintagezaakjes, koffiespots en restaurantjes wisselen elkaar af. Sara en Jasper zijn de vaste gezichten van onze Amsterdamse Bourgondisch Lifestyle winkel. De winkel fungeert ook als servicepunt voor onze horecaklanten in de regio Amsterdam. Deze sfeervolle winkel heeft ruime openingstijden en is zelfs op zondagmiddag open.  

 

BOURGONDISCH LIFESTYLE AMSTERDAM 

Haarlemmerstraat 115
1013 EM Amsterdam

Contact
T: +31 (0)20 218 43 54
amsterdam@bourgondischlifestyle.nl

Openingstijden
Dinsdag tot en met vrijdag 10:00 tot 19:00
Zaterdag 09:00 tot 18:00
Zondag 12:00 tot 18:00
Maandag gesloten

WINKEL BEVERWIJK

In deze winkel liggen de wortels van Bourgondisch Lifestyle. Hier vestigde Maître Fromager René Koelman in 2006 de winkel Bourgondisch Lifestyle, de groothandel en de rijpingskamers voor de kazen. Anno nu worden de kazen op Kaasfort Amsterdam gerijpt, waar ook de groothandel gevestigd is. 

De gezellige winkel wordt gerund door het (echt)paar Corina en Mark van Kimmenaede. Kom je uit de regio dan ken je ze misschien van restaurant Mr. & Mrs. in Haarlem en De Wijcker Kookclub in Beverwijk.  

De winkel ligt aan de rand van winkelcentrum Plantage en parkeren kan voor de deur. 

BOURGONDISCH LIFESTYLE BEVERWIJK

Plantage 120A
1943 LR Beverwijk

Contact
T: +31 (0)251 342052

beverwijk@bourgondischlifestyle.nl

Openingstijden

Woensdag tot en met vrijdag 10.00 tot 18:00
Zaterdag 09:00 tot 17:00
Zondag, maandag en dinsdag gesloten

 

Whatsapp button