• Voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €75,-
  • Mail ons op info@bourgondischlifestyle.nl

Picknicken met kaas

 47,50 per plateau

  • Voor 10:00 besteld, morgen geleverd
Categorie:

Beschrijving

Met mooi weer ligt een picknick al snel in het vooruitzicht. En een lekker stukje kaas mag dan natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben drie Nederlandse kazen geselecteerd (totaal +/- 750 gram) die fris zijn in smaak en goed bij het zonnige weer passen. Een Franse fruitige rosé, een confiture en Spaanse crackers maken het pakket compleet. De kazen die de Maître heeft geselecteerd zijn:

Päölkes
Een rauwe koemelkkaas uit Zevenaar. De kaas heeft een lichte witschimmel en smaakt naar verse room met een licht krijtige structuur.

Tomme d’Hollande
Een gethermiseerde koemelkkaas uit de omgeving van Maasdriel. Eigenlijk ontstaan uit een productiefoutje, want de gewenste blauwschimmel heeft zich nooit in de kaas kunnen ontwikkelen. Vandaar dat de kaas beschikbaar is als halfharde kaas met natuurkorst, licht romig van smaak, maar al wel een beetje boers karakter. Aroma’s van hooi en licht gebrande nootjes en toch een hele kleine prikkeling op de tong.

Blauwe Juweel
Een gepasteuriseerde koemelkkaas uit Lopikerkapel met blauwaders. Een dikke grijs-witte natuurlijke korst met een geur die doet denken aan stro, peper en brioche. Een lichtstevige korst en smaken van chocola en kruidigheid.

Mas Carlot L’irresistible
95% Grenache, aangevuld met Mourvedre. De druiven krijgen een korte inweking om zo de fijne zalmroze ‘blush ’te krijgen die deze rosé zo typeert. In de neus een fijne kruidigheid zoals je die vindt op het Provençaalse land met lavendel, tijm en zacht rood fruit.

Extra informatie

Eenheid

per plateau

Advies nodig? Onze gastronomisch adviseurs helpen je graag!


E-mail sturen