• Voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €75,-
  • Mail ons op info@bourgondischlifestyle.nl

Het verhaal van de wijn

Juli – 2024
Vuurzee Champagne-bier met Vuurzee Camembert

Oké, een beetje een vreemde eend in de bijt… Want bij een wijnabonnement verwacht je dan ook een wijn. In dit geval is het een bier, maar waar ook druiven in terug te vinden zijn!

Vuurzee is een gastronomisch bier, gemaakt met champagne-gist van de Pinot Noir druiven. Na 3-4 maanden rijping ontwikkelt zich een hele fijne mousse die ruikt naar citrusvruchten en banaan. Door het gebruik van champagne-gist heeft Vuurzee een licht lactisch karakter, is zacht en romig qua textuur en heeft aangename bitters door de tannines van de Pinot Noir uit eigen wijngaard. Perfect als aperitief of bij diverse delicatessen als kaviaar, oesters, coquilles en kazen tot foie gras, wagyu en ibérico ham.

Naast de Vuurzee serveren we een halve Vuurzee Camembert. ‘Best of both worlds’ zou je kunnen zeggen… De basis van deze heerlijke fruitige creatie is onze boerencamembert uit Normandië. Na aankomst in Kaasfort Amsterdam laten we deze drenken in Vuurzee. Het lichte zuurtje geeft een mooie fruitige toon aan de kaas. Als laatste voorzien we de kaas van een nieuw korstje in de vorm van broodkruim et voilà, de Vuurzee Camembert is geboren!

Als abonnee heb je al voor de eerste fles betaald. Is de Vuurzee goed bevallen?
Dan is deze de gehele maand juli voor € 28,45 per fles te verkrijgen! 

Whatsapp button