• Voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €75,-
  • Mail ons op info@bourgondischlifestyle.nl

ONE PRO kookboek

 39,95

Het ONE PRO kookboek voor een leven lang goede gezondheid met chefs. Een boek boordevol ontbijt-, lunch-, voor-, hoofd- en nagerechten uit de keuken van één van Neerlands’ bekendste chefs Edwin Vinke van De Kromme Watergang. In dit kookboek wordt ook gewerkt met de kazen van Kaasfort Amsterdam.

  • Voor 10:00 besteld, morgen geleverd
Categorieën: ,

Beschrijving

Het ONE PRO kookboek voor een leven lang goede gezondheid met chefs. Een boek boordevol ontbijt-, lunch-, voor-, hoofd- en nagerechten uit de keuken van één van Neerlands’ bekendste chefs Edwin Vinke van De Kromme Watergang. In dit kookboek wordt ook gewerkt met de kazen van Kaasfort Amsterdam. In het 320 pagina’s tellende boek presenteert Vinke, samen met voedings- en natuurgeneeskundige Marja Hevel en ervaringsdeskundige en culinair publiciste Henriëtte van Norel, gezonde gerechten die allemaal op een smakelijke en zeer creatieve wijze in beeld worden gebracht.

De fotografie alleen al maakt dit boek tot een waar ‘collectors item’. Anders denken over voeding die het lichaam niet vermoeit, creativiteit en een gevoel voor perfectie zijn de elementen die terug te vinden zijn in deze eenvoudig te bereiden (en zelfs mee te nemen) gerechten. Gerechten waarin wordt gewerkt met één eiwitsoort per maaltijd.

Gezonde keuken

Bij de samenstelling van dit boek is rekening gehouden met de verkrijgbaarheid van de ingrediënten, het feit dat een deel van de recepturen makkelijk van tevoren kan worden bereid en met de betaalbaarheid van de ingrediënten. Gezond eten dient namelijk voor iedereen binnen handbereik te zijn.

Uniek relatiegeschenk

Als exclusief geschenk wordt het ONE PRO kookboek ‘Een leven lang echt gezond met chefs’ in 2023 aangeboden aan bedrijven, al dan niet in combinatie met een op maat vervaardigd voedingsprogramma of een lezing met een proeverij. Bij bestelling ontvangt u alvast enkele recepten, zodat u de ingrediënten bij het boek cadeau kunt doen als verrassend relatiegeschenk. Interesse? Vul dan de bestelbon in zodat uw relaties zijn verzekerd van een wel heel bijzonder relatiegeschenk voor een gezonde leefstijl.

Advies nodig? Onze gastronomisch adviseurs helpen je graag!


E-mail sturen