• Voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €75,-
  • Mail ons op info@bourgondischlifestyle.nl

Chevre Cabris Fleury

 9,35 per stuk

  • Voor 10:00 besteld, morgen geleverd
Categorie:

Beschrijving

Van EARL Chemin Fleury in een klein dorpje in Deux-Sèvres, Launay gemeente Louzy. De kazen komen uit duurzame landbouw, het hoofdvoedsel van de Saanen- en Alpengeitenrassen is luzerne vergezeld van granen van onze gewassen.
Onze boerenkazen worden gemaakt van rauwe geitenmelk. De verse melk van de dag wordt gestremd en daarna gekneed. De kazen worden gedurende minimaal 4 dagen meerdere keren per dag gekeerd en nadat ze uit de vorm zijn gehaald en gezouten, worden ze gedurende 1 tot 2 weken in rijpingskamers geplaatst.
Met een gewicht van ongeveer 180 gr biedt de Cabris Fermier u een stevige en zachte witte pasta die bros wordt naarmate hij rijpt, vergezeld van een licht romig gevoel in de mond. Deze kaas wordt bedekt met een dunne, smeltende korst gezouten met wit of asig zout met lichtwitte of blauwachtige schimmels.
Deze Cabris brengt u een delicate en bijzondere smaak die specifiek is voor onze regio met lichte geitentoetsen. Om te weten dat elk van onze producten anders van smaak is, aangezien deze verschilt volgens de techniek van vervaardiging, zouten en raffinage.

Extra informatie

Eenheid

per stuk

Advies nodig? Onze gastronomisch adviseurs helpen je graag!


E-mail sturen